Kurs- og arrangementsvilkår, Løpekurs.no

Takk for din interesse for løpekurs eller løpetrening med oss i Løpekurs.no. Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med vilkårene før du melder deg på eller kjøper billett til et av våre kurs.

Generelt:

– Løpekurs.no, som eies av Nettkurs og coaching AS er arrangør av arrangementet du skal på.  Løpekurs.no kan kontaktes på [email protected].

– Ved avlysning av et arrangementet vil Løpekurs.no refundere billetten din eller foreslå flytting til ny dato dersom du har betalt for å delta. Ved gratiskurs får du ingen kompensasjon.

– All påmelding er bindene. Du er som deltager selv ansvarlig til å møte opp til kurs i avtalt tid. Løpekurs.no refunderer ikke billetten dersom du ikke kan delta. Vi prøver å få finne løsning med bytting av kursdato hvis du ikke kan delta og gir beskjed i god tid.

– Ved å melde deg på arrangementet godtar du at du ved enkelte eventer kan bli avbildet av fotograf som er på jobb for Løpekurs.no. Bilder eller video fra arrangementet kan bli brukt til å markedsføre Løpekurs.no, fremtidige arrangementer eller partnere på sosiale medier eller nett. 

– Norsk lov gjelder for disse generelle vilkårene.

– Ellers: Ta med godt humør, latter og skap masse god stemning sammen med oss i Løpekurs.no 😊

Gå til forsiden