E-bok: Lær de beste intervallene på mølla

Løping på mølle er en video- og tekstbasert e-bok som hjelper deg å trene smartere på mølla. I boken får du konkrete forslag til intervaller og hvordan du kan tilpasse dem til ditt nivå. Du får tips til skovalg, teknikk, intensitet og alt annet som er viktig for at du skal få de resultatene du ønsker med trening.

E-boken passer for: Nybegynner til mosjonist ▪️ Deg som vil komme i gang eller få resultater på mølla ▪️ Deg som trenger inspirasjon til å løpe intervaller på mølle ▪️ Alle som vil lære mer om trening.

Pris: 99,-

Bestill e-boken fra Løpekurs.no

Nettkurs: Lær riktig løpteknikk

Bestill nå og få 25% rabatt.

Lær riktig løpteknikk er et videokurs som hjelper deg å løpe mer effektivt gjennom at du forbedrer teknikken. Kurset består av seks videoer der du enkelt får forklart de ulike elementene ved riktig løpteknikk. Du vil få konkrete tips og oppgaver som du selv kan trene på når du skal ut å knekke løpekoden.

Kurset passer for: Alle som liker å løpe ▪️ Nybegynneren vil plukke opp tips som hjelper å gjøre løping mer gøy ▪️ Mosjonisten vil lære teknikk som potensielt gjør at du løper raskere og holder deg skadefri.

Pris: 490,- 370,-  Sikre deg kurset til kampanjepris før det er for sent. 

Bestill e-boken fra Løpekurs.no

E-bok, treningsprogram og planlegger

20 populære løpeøkter er e-boken for deg som vil ta løpetreningen til et nytt nivå. Du vil oppdage nye og inspirerende intervaller og lære mer puls, intensitet og hvordan du kan tilpasse løpeøkter til ditt nivå. Du får med et treningsprogram for nybegynnere og en ukesplanlegger som hjelper deg å ha kontroll på treningen. Mosjonisten vil få stor utbytte av å lære nye løpeintervaller. 

E-boken passer for: Nybegynneren og mosjonisten  ▪️  Deg som vil ha en plan for treningen ▪️ Du som trenger ny inspirasjon for å ta løpingen til neste nivå.

Pris: 99,-

Bestill e-boken fra Løpekurs.no

E-bok: Kom i gang med løping på bane

Intervaller på bane - 10 baneøkter alle kan gjøre er en videobasert e-bok som overbeviser deg om å legge noen av dine løpeøkter på en bane. I tillegg til å få ti knallgode intervaller som er tilpasset banen, vil du lære mer om skovalg på bane, normer og regler på en friidrettsbane og alt annet du trenger å vite for å komme i gang med baneløping.

Kurset passer for: Deg som er uerfaren når det kommer til baneløping ▪️ Du som ønsker å bli raskere, komme i form eller bli mer utholden ▪️ Deg som er nysgjerrig på hvilke muligheter baneløping kan gi deg.

Pris: 99,-

Bestill e-boken fra Løpekurs.no

Gå til toppen av siden