Bli med helt gratis

Gratis løpegruppe i Oslo


Løpetrening er morsommere sammen med andre. Dette vil vi at flere skal oppleve, derfor gjør vi løpegruppa gratis i 2024.

Håper du vil være med oss å gjøre dette til det beste løpeåret noensinne. Klikk deg inn via linken for å bli med i løpegruppa sin lukkede Facebook-gruppe der all info om treninger vil komme.

Klikk her for å finne ut hvordan du kan bli med

Passer for alle

Vi ønsker først og fremst å gi et tilbud til de som har lite eller ingen erfaring med løping fra før, men som ønsker å finne varig løpeglede. Løpegruppa passer enten du trener mot et løp som halvmaraton eller bare ønsker å komme i bedre form.

Ca 60 personer var innom løpegruppa i 2023, og ca 20 personer trente fast hver mandag. Det er variert nivå på deltakerne, men vi tilrettelegger for at alle skal ha noen å løpe sammen med.

Finn ut mer

«God stemning, hyggelig og motiverende»

«Treningene med løpegruppa har vært superkjekke med god stemning, hyggelige folk og gode økter. Vi har pushet og motivert hverandre og fått god oppfølging og tips fra Løpekurs.no sine trenere.

En svært motiverende gjeng med godt samhold å trene de tøffeste intervallene øktene med!»

– Elena Marie Grøtan, Løpefrelst deltaker. På bildet sammen med venninne Anette.

Gjør som Elena og Anette og bli med

Bli kjent med RunTogether

RunTogether er enkelt og greit navnet på løpegruppa som driftes av Løpekurs.no. På denne siden har du lest om løpegruppa i Oslo, men vi ønsker på sikt å starte grupper flere steder i landet - samt et digitalt samfunn for alle som ønsker å komme i gang med løping.

Vi oppdaterer deg gjerne når RunTogether lanserer flere tilbud. Legg igjen navn og e-postadresse under for å få med deg tilbudene fra RunTogether og Løpekurs.no.

Ved å klikke «Send inn» godtar du at Løpekurs.no kan sende deg e-post